Ισραήλ: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναρρώνει από τροφική δηλητηρίαση

Ο 75χρονος Νετανιάχου αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας, με τα συμπτώματα να αποδίδονται σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση. Του χορηγείται ενδοφλέβια αγωγή και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ισραήλ: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναρρώνει από τροφική δηλητηρίαση

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναρρώνει έπειτα από κρίση τροφικής δηλητηρίασης, όπως γνωστοποίησε σήμερα το γραφείο του, προσθέτοντας ότι για τις επόμενες τρεις ημέρες θα ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο 75χρονος Νετανιάχου αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας, με τα συμπτώματα να αποδίδονται σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση. Του χορηγείται ενδοφλέβια αγωγή και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

«Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις εξ αποστάσεως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στον Νετανιάχου τοποθετήθηκε βηματοδότης το 2023, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο υποβλήθηκε σε αφαίρεση προστάτη, αφού είχε διαγνωστεί με λοίμωξη του ουροποιητικού.