Ο Αρίστος Δοξιάδης απενεργοποιεί το προφίλ του στο Facebook – «Για να μη νομίζετε ότι σας έχω μπλοκάρει»

Μετά την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης, ο Αρίστος Δοξιάδης ανακοίνωσε πως θα απενεργοποιήσει προσωρινά το προφίλ του στο Facebook, διευκρινίζοντας ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ήταν οριστική και δεν άφηνε περιθώρια στον πρωθυπουργό.

Αρίστος

Ο Αρίστος Δοξιάδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό του στο Facebook, διευκρινίζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι αυτό δεν σημαίνει πως τους έχει μπλοκάρει.

«Το απόγευμα θα απενεργοποιήσω το προφίλ μου για μερικές μέρες. Το γράφω από τώρα για να μη νομίζετε ότι σας έχω μπλοκάρει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης είχε τοποθετηθεί και για την αποδοχή της παραίτησής του από τον πρωθυπουργό, εξηγώντας ότι η απόφαση ήταν αποκλειστικά δική του και δεν άφηνε κανένα περιθώριο διαφορετικής εξέλιξης.

«Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτησή μου. Η απόφασή μου ήταν οριστική και δεν ήταν στο χέρι του να με κρατήσει στη θέση του υφυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε μαθήτριες «μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο από την ΕΜΥ: «Πορτοκαλί» συναγερμός, ποιες περιοχές αφορά

Πάτρα: Σε αριθμούς η ανταπόκριση στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Άνοιξε το taxisnet, η προθεσμία, τα SOS για να μην πληρώσετε έξτρα φόρους

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις εγκαυματίες στο «Παπανικολάου», 18 τραυματίες στην Ελλάδα

Νέα ανάρτηση Δοξιάδη: Η απόφασή μου ήταν αμετάκλητη, δεν είχε επιλογή ο Πρωθυπουργός

Πάτρα: Φρένο στις ομαδικές κατασχέσεις για χρέη στο Δήμο, «κλείδωσε» η ρύθμιση

Πάτρα: Πήγαν για πατατάκια και εξαφανίστηκαν!

Καλάβρυτα: Η θερμή εισβολή «κλείνει» το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Πάτρα: «Εσβησε» η παιδίατρος Χρυσάνθη Παπαδοπούλου μητέρα δυο παιδιών