Πόλικαπ: «Η μεταγραφή μου στον Προμηθέα αποτελεί μια συναρπαστική πρόκληση για την καριέρα του»
“Ο στόχος μου είναι ένας. Θέλω να κερδίζω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, δίνοντας τα πάντα στο παρκέ”

Ο νέος Αμερικανός σέντερ του Προμηθέα, Πόλι Πόλικαπ, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μιλώντας στο site της ομάδας της Πάτρας.
Ο απολογισμός της Δράκου: «Ξεπέρασα το ταβάνι μου στη Σιγκαπούρη», ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ
Αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Προμηθέα, τους στόχους του, την Πάτρα και τον ρόλο του στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την μεταγραφή στον Προμηθέα: “Η μεταγραφή μου στον Προμηθέα αποτελεί μια συναρπαστική πρόκληση για την καριέρα του. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στη μεγάλη μπασκετική σκηνή, να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να εξελιχθώ και το σημαντικότερο: Να κερδίζω”.
Για τους στόχους του: “ Ο στόχος μου είναι ένας. Θέλω να κερδίζω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, δίνοντας τα πάντα στο παρκέ, παλεύοντας σε κάθε matchup, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου.
Η μεταγραφή μου στον Προμηθέα σηματοδοτεί μια ευκαιρία για μένα να επενδύσω στις ικανότητές μου και να εμβαθύνω στο να καταλάβω καλύτερα το παιχνίδι. Πάντα δουλεύω για να βελτιωθώ, σωματικά, πνευματικά και στη στρατηγική και βλέπω ότι ο Προμηθέας αποτελεί το τέλειο περιβάλλον για να κάνεις το επόμενο βήμα.”
Για την Πάτρα: “Δεν έχω ακούσει πολλά για την πόλη της Πάτρας, ανυπομονώ όμως να την ανακαλύψω. Την κουλτούρα, τους φιλάθλους και οτιδήποτε έχει να μου προσφέρει. Είμαι ενθουσιασμένος πάντως για την προοπτική του να ζήσω στη συγκεκριμένη πόλη.”
Για τον ρόλο του στον Προμηθέα:” Όσο για τον ρόλο μου στην ομάδα, σκοπεύω να γίνω ένας αμυντικός ογκόλιθος. Νιώθω περηφάνια όταν υπερασπίζομαι το καλάθι και παίρνω την ομάδα στις πλάτες μου. Η άμυνα είναι θέμα σκληράδας, προσπάθειας και πίστης και είμαι έτοιμος να τα κάνω όλα αυτά στον μέγιστο βαθμό, για να βοηθήσω τον Προμηθέα”.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News