Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα και για τροχαία παράβαση στο Αγρίνιο – Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας
Η Αστυνομία Αχαΐας και Αιτωλίας ανακοίνωσε τρεις συλλήψεις σε Πάτρα και Αγρίνιο για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν χθες το απόγευμα αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος παρέλαβε δέμα από το Ηνωμένο Βασίλειο που περιείχε 9,1 γραμμάρια κάνναβης.
Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε δεύτερη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, έπειτα από έλεγχο, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 3,4 γραμμάρια κάνναβης και 1,4 γραμμάρια κοκαΐνης.
Στο Αγρίνιο, η Τροχαία συνέλαβε χθες το πρωί έναν ημεδαπό άνδρα, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα ενώ του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο η άδεια ικανότητας οδήγησης, λόγω παράβασης του ΚΟΚ.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News