Χανιά: Βόλτα στην αγορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έκπληκτος ο κόσμος κοιτούσε τον κ. Μητσοτάκη να περπατά σε εμπορικό δρόμο, στην οδό Σκαλίδη, ενώ κάποιοι δεν παρέλειψαν να τον χαιρετήσουν και να… πιάσουν κουβεντούλα μαζί του.

Χανιά: Βόλτα στην αγορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην αγορά των Χανίων περπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Χανιά τις τελευταίες ημέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο πρωθυπουργός νωρίτερα τη Δευτέρα (07.08.2023) παραβρέθηκε στην κηδεία του επί χρόνια αντιδημάρχου και στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, Γιώργου Κουκλάκη και έπειτα εθεάθη στο κέντρο της πόλης.

Έκπληκτος ο κόσμος – σημειώνει το zarpanews – κοιτούσε τον κ. Μητσοτάκη να περπατά σε εμπορικό δρόμο, στην οδό Σκαλίδη, ενώ κάποιοι δεν παρέλειψαν να τον χαιρετήσουν και να… πιάσουν κουβεντούλα μαζί του.

Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, πως ο πρωθυπουργός δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνήθως καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρές βόλτες στο ενετικό λιμάνι τις απογευματινές ώρες παρέα με την οικογένειά του.