«Νίκη» Αχαΐας: Θερμά συλλυπητήρια για τον 59χρονο – «Ώρα για ελέγχους πριν θρηνήσουμε ξανά»
Το τραγικό δυστύχημα στο κέντρο της Πάτρας, με θύμα έναν 59χρονο πολίτη, προκάλεσε τη δημόσια παρέμβαση της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας της «Νίκης», η οποία καλεί σε αυστηρούς ελέγχους στα κτίρια για την αποτροπή νέων θυμάτων.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν στο κέντρο της Πάτρας, όπου ένας 59χρονος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από πτώση μαρμάρων και σοβάδων, η Νομαρχιακή Κοινότητα Αχαΐας της «Νίκης» εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος.
«Στη θέση του άτυχου άνδρα θα μπορούσε να βρεθεί οποιοσδήποτε από εμάς, ακόμη και ένα παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το σημείωμα, αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα που ελλοχεύει στον δημόσιο χώρο όταν απουσιάζουν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.
Πάτρα: Ανασφάλεια πάνω από τα κεφάλια μας – Το 85% των κτιρίων κατασκευάστηκαν πριν το 1985
Η οργάνωση υπογραμμίζει την επείγουσα ανάγκη για τακτικές συντηρήσεις των κτιρίων και την πραγματοποίηση προληπτικών ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να αποτραπούν νέες ανθρώπινες απώλειες και να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News