Πάτρα: Ξανά συνδεδεμένα τα Μποζαΐτικα με τον Άγιο Ανδρέα μέσω Προαστιακού
Επανέρχεται η μετεπιβίβαση στον σταθμό Μποζαΐτικα για το τμήμα Μποζαΐτικα – Άγιος Ανδρέας, μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών έργων στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.
Από την Πέμπτη 7 Αυγούστου, οι επιβάτες του Προαστιακού στην Πάτρα θα μπορούν και πάλι να πραγματοποιούν μετεπιβίβαση στον σταθμό Μποζαΐτικα για το δρομολόγιο Μποζαΐτικα – Άγιος Ανδρέας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις του Δήμου Πατρέων στην περιοχή. Η επανεκκίνηση της σύνδεσης ανακοινώθηκε επίσημα από την Hellenic Train.
Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, τα λεωφορεία θα εξυπηρετούν τη διαδρομή Ρίο – Καστελλόκαμπος – Μποζαΐτικα και θα συνδέονται κανονικά με τα δρομολόγια του Προαστιακού, που καλύπτουν τη γραμμή από τα Μποζαΐτικα μέχρι και τον Άγιο Ανδρέα – και αντίστροφα.
Δουλεία στη Δυτική Αχαΐα: Εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων με θύμα αλλοδαπή εργάτρια
Η Hellenic Train τονίζει πως τόσο η εταιρεία όσο και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή και εύρυθμη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
