Σκηνές ωμής βίας σε μπαρ της Ρόδου: Τραυματίστηκαν ιδιοκτήτης, υπάλληλος και πελάτης από επίθεση Άγγλων τουριστών
Ανενόχλητοι να τα κάνουν «γυαλιά-καρφιά», δύο ζευγάρια Άγγλων τουριστών τραυμάτισαν σοβαρά τρία άτομα μέσα σε μπαρ της Ρόδου, με την υπόθεση να οδηγείται στη Δικαιοσύνη και τις κατηγορίες να είναι βαριές

Σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Μαΐου σε μπαρ στον Αρχάγγελο Ρόδου, όταν δύο ζευγάρια Άγγλων τουριστών επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, έναν φίλο του και μία υπάλληλο, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς.
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 43χρονος ιδιοκτήτης επενέβη για να ηρεμήσει την παρέα των έξι Άγγλων, οι οποίοι καβγάδιζαν έντονα. Κατά την προσπάθειά του να αφαιρέσει ένα ποτήρι από τα χέρια ενός άνδρα, άγγιξε κατά λάθος την κοπέλα του με τον αγκώνα, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση και από τους τέσσερις.
Του πέταξαν τραπέζι, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ ένας εξ αυτών τον απείλησε με μπουκάλι, τον εξύβρισε και τον εξανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα του. Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Στο επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας 42χρονος φίλος του ιδιοκτήτη, που δέχτηκε χτύπημα –πιθανώς με τασάκι– από ανήλικο της παρέας και έχασε τέσσερα δόντια, καθώς και μία εργαζόμενη στο μπαρ.
Για την υπόθεση σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες. Οι ενήλικοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ενώ για τον 18χρονο ανήλικο –που ενηλικιώνεται τον Αύγουστο– η δικογραφία διαχωρίστηκε και θα απολογηθεί αύριο για βαριά σκοπούμενη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης περιουσίας, εξύβριση και απειλή.
Η υπεράσπιση έχει ανατεθεί στις κυρίες Κατερίνα Βολονάκη και Παναγιώτα Παπαπαβασιλείου, ενώ για την υποστήριξη της κατηγορίας παρίσταται ο δικηγόρος Βασίλης Μπακίρης. Ο 18χρονος θα απολογηθεί με συνήγορο τον Αχιλλέα Δασκαλάκη. Οι Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση.
Διαβάστε επίσης
Η αξιολόγηση του Δημοσίου περνά στα χέρια των πολιτών, παρουσίαση του νέου συστήματος
Ενοίκια και ιδιοκτήτες ακινήτων: Τα σενάρια για «κούρεμα» φόρων
Πατρών-Πύργου: Μειώθηκαν στο μισό τα θανατηφόρα τροχαία – Τα κολονάκια σώζουν ζωές
ΒΙΝΤΕΟ φλέγεται για τρίτη ημέρα το Πορτ Σουδάν, θορυβημένος ο Γκουτέρες
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News