Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, τη μπανάνα, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
Βήμα 2
Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
Βήμα 3
Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά
Βήμα 4
Μόλις είναι έτοιμες οι τηγανίτες, σερβίρετε με μέλι
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News