Αρχικά, σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες για 25 λεπτά.
Βήμα 2
Μόλις είναι έτοιμες, τις αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και μετά τις κόβετε σε ροδέλες.
Βήμα 3
Με ένα πινελάκι αλείφετε με λίγο λάδι ένα μέτριο πυρέξ και στρώνετε τις βραστές πατάτες
Βήμα 4
Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και ρίχνετε από πάνω το ζαμπόν και την τριμμένη γραβιέρα. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και κουνάτε προς τα δεξιά και αριστερά να πάει παντού.
Βήμα 5
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 60 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News