Σύλληψη πλοιάρχου στη Σύμη για υπεράριθμους επιβάτες
Σε βάρος του πλοιάρχου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί υπεράριθμων επιβατών και το αδίκημα της έκθεσης, όπως ορίζεται από τον Ποινικό Κώδικα.

Στελέχη του Λιμεναρχείου Σύμης προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης στη σύλληψη ενός 50χρονου πλοιάρχου επιβατηγού-τουριστικού σκάφους, μετά τον εντοπισμό υπεράριθμων επιβατών.
Κατά τον έλεγχο στο λιμάνι, διαπιστώθηκε ότι στο σκάφος επιβαίνουν 241 άτομα, ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα γενικής επιθεώρησης είναι 232.
Σε βάρος του πλοιάρχου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί υπεράριθμων επιβατών και το αδίκημα της έκθεσης, όπως ορίζεται από τον Ποινικό Κώδικα. Παράλληλα, το Λιμεναρχείο έχει κινήσει τις διαδικασίες επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News