Ματαιώθηκε το φιλικό του Πάτραι με το Ναυπακτιακό

Ματαιώθηκε το φιλικό του Πάτραι με το Ναυπακτιακό

Ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί την Κυριακή 23/10 ανάμεσα στο Ναυπακτιακό Αστέρα και το Πάτραι καθώς ο πρώτος έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟ Β΄.

Έτσι η Πατρινή ομάδα ψάχνει να βρει άλλο αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου και μια πρώτη επαφή έχει γίνει με την ομάδα του Πανηλειακού ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Άλλωστε ακόμα είναι στον αέρα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ως εκ τούτου πρέπει να δοθούν και άλλα φιλικά για τους «πράσινους».

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «1»

Στα μεταγραφικά θέματα, η προτεραιότητα για τους «πράσινους» παραμένει η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα κάτι συγκεκριμένο.

Η πατρινή ομάδα ψάχνεται και για άλλες θέσεις  ωστόσο η προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στην θέση «1» και αυτό που θέλουν είναι να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125