Τραγωδία στο Λος Άντζελες: Έκρηξη σε αστυνομικό εκπαιδευτικό κέντρο με τρεις νεκρούς
Αγνωστα τα αίτια της έκρηξης. Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοκ έχει προκαλέσει στο Λος Άντζελες η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε εκπαιδευτική εγκατάσταση της αστυνομίας στην ανατολική πλευρά της πόλης, με απολογισμό τουλάχιστον τρεις νεκρούς αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες.
Το περιστατικό συνέβη στις 07:30 στο Biscailuz Center Academy Training Facility, το οποίο υπάγεται στο Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες. Εκπρόσωπος των αρχών επιβεβαίωσε το συμβάν, ωστόσο απέφυγε να ανακοινώσει επίσημο αριθμό θυμάτων, επισημαίνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα.
Η δήμαρχος Κάρεν Μπας χαρακτήρισε το συμβάν «φρικτό» και δήλωσε ότι η σκέψη της είναι με τις οικογένειες όσων επλήγησαν. Στο σημείο επιχειρούν ειδικές μονάδες εξουδετέρωσης εκρηκτικών, ενώ η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Η υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Πάμ Μπόντι, δήλωσε πως πράκτορες του FBI έχουν ήδη αναπτυχθεί στο σημείο, συνδράμοντας τις τοπικές δυνάμεις. Όπως ανέφερε, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνια και τον Σερίφη Ρόμπερτ Λούνα.
«Ζητώ από όλους να προσευχηθούν για τα θύματα και τις οικογένειές τους», ανέφερε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News