Υπόθεση Καλογήρου: Τώρα ανοίγει η έρευνα, δεν έκλεισε λέει η μητέρα του

Η εισαγγελέας σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέφερε ότι η υπόθεση του γιου της Βασίλη Καλογήρου, δεν μπορεί να κλείσει αφού δεν έχει συνταχθεί και εκδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Υπόθεση Καλογήρου: Τώρα ανοίγει η έρευνα, δεν έκλεισε λέει η μητέρα του

«Η έρευνα για την αρπαγή και τη θανάτωση του υιού μας δεν έκλεισε, τώρα ανοίγει» αναφέρει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου που εξαφανίστηκε στη Λάρισα και βρέθηκε μετά από ημέρες νεκρός σε ορεινή περιοχή.

Υπόθεση Καλογήρου: Αυτό είναι το τελικό πόρισμα για τον θάνατό του

Η εισαγγελέας σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέφερε ότι η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει παρότι γράφτηκε πρόσφατα το αντίθετο, επειδή δεν έχει συνταχθεί και εκδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Αναλυτικά, η ανάρτηση που έκανε:

«ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Για τους φίλους και συμπαραστάτες στη δοκιμασία της οικογενείας μας θεωρώ αναγκαία μία διευκρίνιση για την αποκατάσταση της αληθείας.

Η έρευνα για την αρπαγή και τη θανάτωση του υιού μας Βασιλείου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ και ούτε οδεύει στο κλείσιμο υπονοώντας την αρχειοθέτησή της λόγω παθολογικών αιτίων ,όπως σκόπιμα, μερίδα του τύπου γράφει.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ και ΕΚΔΟΘΕΙ ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση.

Όταν εκδοθεί, αναλόγως θα γίνουν και οι παρατηρήσεις και ισχυρισμοί εκ μέρους μας.Επίσης, όλα θα συνεκτιμηθούν με τα λοιπά στοιχεία, έρευνα dna , έλεγχος καμερών, καταθέσεις μαρτύρων κλπ.και φυσικά τότε θα αναφέρούμε κι εμείς τις απόψεις μας.

Η υπόθεση ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ, έστω με τη βαριά καθυστέρηση και αποσιώπηση που όλοι βλέπουμε.

Στα 40 χρόνια της υπηρεσίας μου έμαθα την κοσμική υπομονή και οι Γεροντάδες μας οι Άγιοι μας έμαθαν τη πνευματική υπομονή.

Εμείς τη δουλειά μας, αλλά ο Θεός ξέρει καλύτερα. Θα κάνουμε υπομονή για όσο χρειαστεί».