Καλάβρυτα: Ληστεία στα ΕΛΤΑ, πληροφορίες για πυροβολισμούς ΝΕΟΤΕΡΑ
Δυο δράστες με όπλο – πιθανόν καλάσνικοφ – εισέβαλλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το πρωί της Τρίτης 27/05/2025.

Νεότερη Ενημέρωση: Το ποσό των 1.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατάφεραν να πάρουν οι δράστες της ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στη Δάφνη Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων φαίνεται πως βρισκόταν σε «κρυφό» σημείο, όπου είχε φροντίσει να τα τοποθετήσει η υπάλληλος.
Η υπάλληλος που ήρθε αντιμετώπη με τους ληστές το πρωί της Τρίτης 27/05/2025, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση ακόμα να δώσει σαφείς πληροφορίες στους αστυνομικούς, για το συμβάν και το προφίλ των δραστών.
Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς, η γυναίκα που βρίσκεται σε σύγχυση, φέρεται να υποστήριξε πως «είδε όπλο». Δεν επιβεβαώνονται επί του παρόντος οι αναφορές για πυροβολισμούς.
Οι δράστες φέρεται να διέφυγαν πεζοί από το σημείο.
Πρώτη Ενημέρωση: Στόχος ένοπλης ληστείας το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Δάφνη Καλαβρύτων, το πρωί της Τρίτης 27/05/2025.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες ήταν δυο. Μπήκαν στα ΕΛΤΑ και με την απειλή καλάσνικοφ πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν πεζοί.
Οπως μεταδίδει το kalavrytanews.com, κάτοικοι κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News