Γάζα: Νέος ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός, τουλάχιστον 10 νεκροί

Η επιχείρηση έρχεται σε συνέχεια των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών και της έντασης στην περιοχή, με τη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται υπό σφοδρό βομβαρδισμό.

Γάζα

Σύμφωνα με την πολιτική προστασία της Λωρίδας της Γάζας, τουλάχιστον 10 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας, μετά από ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό κατά ενός σχολείου στην πόλη Τζαμπάλια, στο βόρειο τμήμα της Γάζας.

Το σχολείο, το οποίο φιλοξενούσε πάνω από 2.000 εκτοπισμένα άτομα, χτυπήθηκε στη διάρκεια της νύχτας. Ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει δεκάδες τραυματίες, ενώ τα σώματα των θυμάτων μεταφέρθηκαν για να παραληφθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας της Γάζας, ανέφερε ότι το πλήγμα έλαβε χώρα στο σχολείο Φατίμα Μπιντ Άσαντ, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο για τους εκτοπισμένους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα 12/5 με βροχές και καταιγίδες, η πρόγνωση

Ξεκινά το Regional Growth Conference: Η περιφερειακή ανάπτυξη, προϋπόθεση για Ελλάδα ίσων ευκαιριών ΖΩΝΤΑΝΑ

Πάτρα: «Ραλίστας» οδηγός σε κόντρες, προσέκρουσε σε ΙΧ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρευνα για 40 θανάτους από κορονοϊό – Στη Δυτική Ελλάδα οι πρώτες διώξεις για νεκρούς στο ΕΣΥ

Νέδα: Από ύψος 25 μέτρων έπεσε ο 4χρονος

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Πάτρα

Παράταση για τον Κοινωνικό Τουρισμό: Επιπλέον ευκαιρία για δωρεάν διακοπές

Κίνητρα για συνέπεια στις φορολογικές υποχρεώσεις: Το νέο πλάνο επιβράβευσης από το ΥΠΟΙΚ