ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Πώς αντέδρασε ο Απόστολος Κατσιφάρας στις «απειλές» του Νίκου Μοίραλη

Ο πρώην Περιφερειάρχης και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πήγε στην εκδήλωση στον Δικηγορικό Σύλλογο για την Κεντροαριστερά

ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Πώς αντέδρασε ο Απόστολος Κατσιφάρας στις «απειλές» του Νίκου Μοίραλη

Με «συνέπειες» απείλησε, με τον τρόπο του βεβαίως, ο Νίκος Μοίραλης όσα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στην εκδήλωση της Δευτέρας στον Δικηγορικό Σύλλογο για την σύγκλιση της Κεντροαριστεράς. «Οσοι πήγαν εκεί, δεν σεβάστηκαν τις αποφάσεις των Οργάνων του ΠΑΣΟΚ για αυτονομία. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει το δικό του», είπε ο γραμματέας της ΝΕ Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση που έγινε από το pεlop.gr στον πρώην περιφερειάρχη και επί χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κατσιφάρα (που πήγε στην εκδήλωση) για όσα είπε ο κ. Μοίραλης, ο κ. Κατσιφάρας χαμογελώντας είπε: «Σας χαιρετώ… Καλή σας μέρα. Χάρηκα που σας άκουσα»!!!