Προβολή του ντοκιμαντέρ «Συνάδελφοι, ηρωικοί οικοδόμοι» από το Στέκι Νεολαίας του ΕΚ Πάτρας

Το Στέκι Νεολαίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας διοργανώνει προβολή ντοκιμαντέρ για την ιστορική συμβολή των οικοδόμων στο ταξικό εργατικό κίνημα, ενόψει της απεργίας της 9ης Απριλίου.

Προβολή

Το Στέκι Νεολαίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας διοργανώνει αύριο 1η Απριλίου και ώρα 20:30 στον ημιόροφο του Ε.Κ.Π. (Κολοκοτρώνη 20) την προβολή του ντοκιμαντέρ, «Συνάδελφοι, ηρωικοί οικοδόμοι» της κινηματογραφικής ομάδας, Συλλογική Μνήμη.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης και προετοιμασίας της απεργίας της 9ης Απρίλη καλεί μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και νέους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ, που συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των ταξικών αγώνων των οικοδομών, οι οποίοι αποτέλεσαν την πρωτοπορία του ταξικού εργατικού κινήματος, δίνοντας ένα λαμπρό παράδειγμα αντίστασης και διεκδίκησης σε μια μαύρη ιστορική περίοδο.

Είσοδος ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμας στην Πατρών – Πύργου: «Κλείδωσε» η παράδοση τμημάτων της, όλα ανοιχτά για το τρένο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός σήμερα 31/03 με βροχές και καταιγίδες, οι «κόκκινες» περιοχές σύμφωνα με την ΕΜΥ

«Ψήνεται» ένα δύσκολο Πάσχα: Η τιμή του παραδοσιακού οβελία, ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν

ΕΑΠ: Επιβεβαίωση της «Π» μετά από πέντε μήνες για υποκλοπή στοιχείων φοιτητών, τι λέει ο Πρύτανης

Δυτική Ελλάδα: Σε εξέλιξη δύο ΕΔΕ για καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος υψηλόβαθμων στελεχών της εκπαίδευσης

Νέα Υόρκη: Δείτε την παρέλαση της Ομογένειας στην 5η Λεωφόρο, τελετάρχης ο Μητροπολίτης Πατρών ΒΙΝΤΕΟ