Στην Πάρο για τον Δεκαπενταύγουστο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Το μήνυμά της ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η κυρία Σακελλαροπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή μέρα για την Ορθοδοξία, προσβλέποντας στην παρηγορητική και εμψυχωτική προστασία της Θεοτόκου».

Πάρο

Στη δοξολογία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου παρέστη σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπουλου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή μέρα για την Ορθοδοξία, προσβλέποντας στην παρηγορητική και εμψυχωτική προστασία της Θεοτόκου.

Με το πρόσωπό Της, εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την αγάπη, τη φροντίδα για τον αδύναμο, την ενσυναίσθηση».

«Εύχομαι οι αξίες αυτές να συνεχίσουν να μας εμπνέουν. Χρόνια πολλά!», κατέληξε στη δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.