Η Ελλάδα υποδέχεται την Σκωτία στην πρώτη μονομαχία

Ελλάδα

Την πρώτη από τις δυο μάχες που θα δώσει  με την Σκωτία θα γίνει σήμερα το βράδυ (21.45) για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου  στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Nations League.

Η ρεβάνς διεξάγεται στο Γλασκώβη στο «Χάμπτεν Παρκ» την Κυριακή στις 19:00, με τη νικήτρια ομάδα να συμμετέχει τη νέα σεζόν στη League A και η χαμένη να παίζει στη League B. Ουσιαστικά η Σκωτία παίζει για την παραμονή της και η Ελλάδα για την άνοδο!

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των διεθνών μας και εκτός για την Ελλάδα είναι ο Κωστούλας που λόγω τραυματισμού δεν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, όπως ο αρχηγός Μπακασέτας και ο Κουρμπέλης. Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Χατζηγιοβιάνης, Καρέτσας.

Η Σκωτία από τη μεριά της βρέθηκε σε έναν τρομερά δύσκολο όμιλο με Πορτογαλία, Κροατία και Πολωνία. Ξεκίνησε με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, αλλά έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο με επτά πόντους και τερμάτισε 3η. «Έριξε» κατηγορία την Πολωνία και διεκδικεί την παραμονής της στα διπλά ματς με την Ελλάδα. Ο Στιβ Κλαρκ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από το 2019, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και τον ίδιο να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του.