Οι γυναίκες του Ερυθρού Αστέρα νίκησαν τα Αστέρια Κ. Αχαΐας και είναι στη κορυφή

Οι γυναίκες του Ερυθρού Αστέρα νίκησαν τα Αστέρια Κ. Αχαΐας και είναι στη κορυφή

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο «Κ. Πετρόπουλος» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ  του Ερυθρού Αστέρα πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία νίκη στο ντέρμπι, επικρατώντας με 3-2 σετ (25-20, 21-25, 25-10, 23-25, 15-11) και διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν αντάξιο των προσδοκιών, με την ομάδα μας να ξεκινά δυναμικά και να κατακτά το πρώτο σετ με 25-20. Ο αντίπαλος αντέδρασε στο δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας με 21-25, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε εντυπωσιακά στο τρίτο, επικρατώντας με 25-10.

Το τέταρτο σετ ήταν συναρπαστικό, με την ομάδα μας να φτάνει κοντά στη νίκη, αλλά να το χάνει στις λεπτομέρειες (23-25). Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, όμως, οι αθλήτριές μας έδειξαν ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, παίρνοντας το ματς με 15-11 και σφραγίζοντας μια σημαντική νίκη.

Με αυτή την επιτυχία, ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.