«Πρώτη» για τις γυναίκες του ΝΟΠ
Κανελλόπουλος: «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και ως τέτοια, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία»

Σε ρυθμούς προπόνησης μπήκαν οι γυναίκες της ομάδας πόλο του ΝΟΠ οι οποίες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της φετινής τους παρουσίας στην Α1 Εθνική.
Το ραντεβού είχε δοθεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ομίλου, όπου ο τεχνικός Βασίλης Κανελλόπουλος περίμενε τις αθλήτριες του.
Ο πατρινός τεχνικός ενημέρωσε για το πρόγραμμα των προπονήσεων και στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση, ενώ τις πρώτες μέρες θα δοθεί βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.
«ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ»
Πριν από την προπόνηση, ο Βασίλης Κανελλόπουλος μίλησε στην «Π», σχετικά με τους στόχους και τόνισε: «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και ως τέτοια, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια. Το ρόστερ, με εξαίρεση τις δύο ξένες και την Γροζοπούλου, αποτελείται αποκλειστικά από πατρινές και θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας».
Από την πρώτη απουσίαζαν ορισμένες νεαρές αθλήτριες που θα ενσωματωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης, έλειπαν οι δυο ξένες, η Σέρβα Ράντονιτς που θα έρθει στις 12 Σεπτεμβρίου και η Αμερικάνα Κροτό που θα έρθει την προηγούμενη μέρα ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News