Θετικό πρόσημο για τις Νεανίδες του Απόλλωνα

Απόλλωνα

Η ομάδα νεανίδων του Απόλλωνα μπορεί να έχασε στον τελικό, αλλά κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Πελοποννήσου της ΕΣΠΕΠ, μετά την ήττα με 3-0 σετ από τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Βάιου Γεωργιόπουλου δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση στο τελευταίο τους παιχνίδι, ωστόσο παρέμειναν σταθερά στο ραντεβού τους με την πρόκρισή τους στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο φάιναλ φορ υπήγρξαν και ατομικές διακρίσεις για τις «μελανόλευκες» όπου βραβεύτηκε σαν καλύτερη κεντρική η Γεωργίου και καλύτερη διαγώνια η Ακαρέπη.

Ο τεχνικός της ομάδας  Βάιος Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όπως και  στην ομάδα του Ερυθρού που κέρδισε δίκαια! Η ομάδα μας κατέθεσε και την ψυχή της σε όλη την χρονιά και κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στην Πελοπόννησο παίρνοντας συγχρόνως την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια τον σύλλογο του Απόλλωνα για άλλη μια χρονιά».

ΑΠΟΛΛΩΝ (Β. Γεωργιόπουλος): Κούρκουλου (αρχηγός), Σπίνου, Ακαρέπη, Γεωργίου, Πρέκα, Μαμασιούλα, Λινάρδου (λίμπερο), Ν. Θεοφάνη (λίμπερο), Λ. Θεοφάνη, Ελευθεριάδη, Γιαννοπούλου, Χρηστίδη, Πέττα.