Δείτε που κολυμπούσαν τα παιδιά στον ποταμό Άραχθο ΦΩΤΟ

Ο 14χρονος απομακρύνθηκε χωρίς να γνωρίζει καλό κολύμπι και παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού, έσπευσε ο 15χρονος να τον σώσει, όμως εγκλωβίστηκε και αυτός

Δείτε που κολυμπούσαν τα παιδιά στον ποταμό Άραχθο ΦΩΤΟ

Ακριβώς δίπλα σε πυλώνες μίας γέφυρας, στο ύψος του Νεοχωρίου, κολυμπούσαν τα δύο αγόρια, 14 και 15 ετών, τα οποία ανασύρθηκαν από τον ποταμό Άραχθο το μεσημέρι της Τετάρτης (11/6).

Θαύμα στον Άραχθο: Ανέκτησαν τις αισθήσεις τους μετά από 20 λεπτά ανάνηψης τα δύο παιδιά

Αυτό είναι το σημείο όπου τέσσερις ανήλικοι πήγαν στον Άραχθο για μπάνιο.

Ο 14χρονος απομακρύνθηκε χωρίς να γνωρίζει καλό κολύμπι και παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού, έσπευσε ο 15χρονος να τον σώσει, όμως εγκλωβίστηκε και αυτός.

Οι άλλοι δύο φίλοι ζήτησαν αμέσως βοήθεια από πολίτες που βρίσκονταν κοντά καθώς και από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Οι δύο ανήλικοι διασώθηκαν από πολίτες με μία βάρκα.

Τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας και λίγο μετά τις 17:00 διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξονικές τομογραφίες έδειξαν εκτεταμένο εγκεφαλικό οίδημα και νερό στους πνεύμονες ενώ στο ένα από τα δύο παιδιά διαπιστώθηκε και κάταγμα στον αυχένα.

Δείτε που κολυμπούσαν τα παιδιά στον ποταμό Άραχθο ΦΩΤΟ Δείτε που κολυμπούσαν τα παιδιά στον ποταμό Άραχθο ΦΩΤΟ