Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Συναυλία του κουαρτέτου εγχόρδων «L’ Anima» την Κυριακή 13/7
Στο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πάτρα, το κουαρτέτου εγχόρδων «L’ Anima» (Η Ψυχή) την Κυριακή 13/07/2025, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας συνεχίζονται την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 7.30 το βράδυ στο αμφιθέατρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου, με την συναυλία του κουαρτέτου εγχόρδων «L’ Anima» (Η Ψυχή).
Το ευρύ ρεπερτόριο του κουαρτέτου περιλαμβάνει έργα όλων των μουσικών
περιόδων , από την εποχή Μπαρόκ έως και τον 21ο αιώνα, καθώς και έργα νέων συνθετών με σύγχρονο – πειραματικό ρεπερτόριο.
Στη διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν συνθέσεις από το κλασικό και ρομαντικό Διεθνές ρεπερτόριο, όπως το κουαρτέτο του Haydn «Οι Πέμπτες», Antonin Dvorak «Αμερικάνικο κουαρτέτο», Puccini, ένα ρομαντικό έργο του Έλληνα συνθέτη Γεωργίου Αξιώτη και ένα αξιόλογο έργο του ταλαντούχου νέου Έλληνα συνθέτη και μαέστρου Γεωργίου Γαλάνη.
Το κουαρτέτο L’ Anima σχηματίστηκε το 1996 και έκτοτε έχει ενεργή καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απαρτίζεται από τους Στέλλα Τσάνη (βιολί), Μπρουνίλντα – Ευγενία Μάλο (βιολί), Αντώνη Μανιά (Βιόλα) και Λευκή Κολοβού (Τσέλο).
Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν. Απαιτείται κράτηση θέσεων μέσω του ticketservices.gr.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News