Ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω μέτρα στον περιορισμό της κυκλοφορίας, στις περιοχές όπου συνεχίζεται το αυξημένο ιικό φορτίο.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως ότι τα δεδομένα παρακολουθούνται στενά και οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών, και μόνο βήμα-βήμα, με στόχο να προλαβαίνουν τις εξελίξεις.
Ο κ. Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές ότι αν κριθεί ότι πρέπει σε περιοχές όπου παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα, να ληφθούν έκτακτα μέτρα στο ενδιάμεσο σε συνεννόηση με τους ειδικούς, θα ανακοινώνονται από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
«Σε κάθε περίπτωση, ειδικά σε περιοχές που συνεχίζεται χωρίς σημαντική μείωση η ύπαρξη αυξημένων φορτίων παρά τα αυξημένα μέχρι σήμερα μέτρα, την επόμενη εβδομάδα θα αξιολογήσουμε εκ νέου την κατάσταση και τη λήψη περαιτέρω μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Viber:+306909196125
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News