Μεγάλη μάχη μάνατζερ για τον Χάμζα, πού κατέληξε
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 17χρονου στον Ολυμπιακό

Το όνομα του Ερικ Χάμζα βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.
Για το μεγάλο ταλέντο που αγωνίζεται στην Ελλάδα Σύρου ερίζουν όλες οι ομάδες ομάδες με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως έχει το προβάδισμα.
Η ίδια μάχη έγινε και μεταξύ των εταιρειών μάνατζερ με νικήτρια την πασίγνωση Octagon με επικεφαλής τον μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργο Πάνου.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 17χρονου στον Ολυμπιακό, καθώς η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, θέλουν επίσης πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή.
Ο Χάμζα γεννήθηκε στη Σύρο, αλλά κατάγεται από την Αλβανία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ακαδημία του νησιού που συνεργαζόταν με τη Βαλένθια και μάλιστα είχε πάει στην ισπανική ομάδα, αλλά δεν άντεξε μακριά από την οικογένειά του και επέστρεψε στη Σύρο.
Βιοπαλαιστές οι δικοί του προσπαθούσαν να μην του λείψει τίποτα, ενώ λίγο έλειψε να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν από λίγο καιρό!
Ο νεαρός είναι αριστεροπόδαρος, όμως φέτος αγωνιζόταν ως δεξί εξτρέμ και κάνει καταπληκτική σεζόν στον 3ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News