Πίτσα με βάση από τορτίγια

Υλικά

1 τορτίγια

1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας

1/3 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη

5 ντοματίνα κομμένα στη μέση

Φρέσκα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2

Τοποθετήστε την τορτίγια σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα αφήνοντας ένα εκατοστό από τις άκρες.

Βήμα 3

Πασπαλίστε με το τυρί και προσθέστε τα ντοματίνια.

Βήμα 4

Ψήστε μέχρι το τυρί να λιώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα και η βάση να είναι τραγανή, περίπου για 10 λεπτά.

Βήμα 5

Βγάλτε από το φούρνο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και απολαύστε.