«Στηρίζουμε την οικογένεια… Διασφαλίζουμε το μέλλον» – Εκδήλωση στην Κάτω Αχαΐα για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Με κεντρικό μήνυμα τη στήριξη της οικογένειας ως θεμέλιο της κοινωνίας, η Ένωση Γυναικών «ΔυμΑρίστη» διοργανώνει εκδήλωση στην Κ. Αχαΐα, με τη συμμετοχή του Δήμου, της Περιφέρειας και των Παιδικών Χωριών SOS.

Στηρίζουμε

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας η Ένωση Γυναικών «ΔυμΑρίστη» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τα Παιδικά Χωριά SOS θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Στηρίζουμε την οικογένεια… Διασφαλίζουμε το μέλλον», τη Δευτέρα 12 Μαΐου, στις 19.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας.
Θα μιλήσουν οι, Κατερίνα Παπαθεοφίλου, υπεύθυνη προγραμμάτων Παιδικών χωριών SOS Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, Κλινικός Ψυχολόγος και Άντζυ Φλογερά, Ανάδοχη Γονέας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν, οι χορωδίες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας με υπεύθυνο τον Σπύρο Πέττα και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας με υπεύθυνη την Χρύσα Φωτοπούλου.
«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της δραστήριας Ένωσης Γυναικών ΔυμΑρίστη να αναδείξει τον σπουδαίο ρόλο της οικογένειας, σε μία κρίσιμη εποχή, όπου οι θεσμοί δοκιμάζονται. Η οικογένεια αποτελεί κυρίαρχο πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας, ένα δίχτυ ασφαλείας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να ενδυναμώσουμε.

Η επένδυση στην οικογένεια είναι επένδυση στην κοινωνία και στο μέλλον της χώρας μας», τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών «ΔυμΑρίστη», Αθηνά Μουγκογιάννη τόνισε πως «στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξουμε τον ρόλο της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για τους τρόπους ενίσχυσης της οικογενειακής δομής. Οι ομιλητές θα φωτίσουν όλες τις πλευρές του θεσμού της οικογένειας, αλλά και την ανάγκη να αποκτήσουν όλα τα παιδιά και κυρίως, όσα ζουν σε ιδρύματα, μια οικογένεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στη φυλακή ο βιαστής της 16χρονης με αναπηρία – Και νέα καταγγελία σε βάρος του

RGC 2025: Εκκίνηση με δύο κυβερνητικούς – Στην Πάτρα τη Δευτέρα οι υφυπουργοί… παρά τω Πρωθυπουργό και Τουρισμού

Βατικανό: Τα μελανά σημεία του νέου πάπα, οι κατηγορίες για σεξουαλικά σκάνδαλα που υποβαθμίστηκαν

Ανοιγμα ΠΑΣΟΚ με Γερουλάνο και Αννα: Συναντήσεις της Νομαρχιακής Αχαΐας σε Πάτρα-Αίγιο-Χαλανδρίτσα

«Καμπανάκι» Βουλευτών σε Τραμπ για Ερντογάν: «Παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»

Καιρός: Πότε υποχωρεί η ζέστη, η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο, πού θα συνεχιστούν οι λασποβροχές

Ποια η κατάσταση της 16χρονης που τραυματίστηκε μετά από έκρηξη στο Νέο Κόσμο

«Σπίτι μου 2»: Τι αλλάζει στις τιμές ακινήτων στην Πάτρα

Πάτρα – Δίκη «Αχαϊκής»: Καταδικάστηκε η οικονομική ελίτ της ευμάρειας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: «Αόρατο» το αρχείο που υπεκλάπη από το ΕΑΠ, επιμένουν οι χάκερ

Εισαγγελέας Ουάσινγκτον με υπογραφή Τραμπ παρουσιάστρια του Fox News