Ο Δήμος Πατρέων τίμησε τον Κολόμβο – Φωτογραφίες

«Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για να υπάρχουν πισίνες και να αθλούνται τα παιδιά», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Δήμος Η βράβευση του Χριστόδουλου Κολόμβου από τον Δήμο Πατρέων

Τον Χριστόδουλο Κολόμβο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βράβευσε την Παρασκευή ο Δήμος Πατρέων. Η βράβευση έγινε στο Δημαρχείο της Πάτρας από τον Δήμαρχος Πατρέων Κώστα Πελετίδη, παρόντος του Αντιδήμαρχου Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου.

«Είναι μεγάλη χαρά που έχουμε σήμερα εδώ τον Χριστόδουλο, είναι παιδί-στολίδι για την πόλη μας, πέρα των αθλητικών του επιτυχιών, είναι πολύ καλός αθλητής και ταυτόχρονα είναι ένα παιδί που δίνει αυτό που θέλουμε για τη νεολαία μας, το πρότυπο να μιμηθούν τα νέα παιδιά», δήλωσε ο Κώστας Πελετίδης.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ σήμερα, διπλή χαρά γιατί είμαι στη πόλη μου. Εχουν γίνει κι άλλες εκδηλώσεις τιμής, αλλά σήμερα είναι ξεχωριστή ημέρα για μένα. Οπως είπε ο κ. Δήμαρχος είναι πολύ σημαντικά τα πρότυπα που έχουν τα παιδιά στον Αθλητισμό. Πετύχαμε ένα μεγάλο όνειρο και βοηθήσαμε λίγο αυτό το άθλημα που είναι αδικημένο, να προβληθεί. Το βασικό είναι τα νέα παιδιά να έρθουν στον Αθλητισμό ανεξάρτητα από το αν θα είναι στην πισίνα ή σε ένα γήπεδο. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει να υπάρχουν κατάλληλες υποδομές και να γίνεται η σωστή συντήρησή τους, έτσι ώστε να έρθουν με ασφάλεια τα παιδιά στον Αθλητισμό. Ευχαριστώ και πάλι τον Δήμο για την τιμή που μου έκανε».

ΔήμοςΔήμοςΔήμος