Κοριτσάκι 2 ετών στο Νοσοκομείο Λάρισας…από Αστυνομικούς, συνελήφθησαν οι παππούδες

Αστυνομικοί, στη Λάρισα, αναγκάστηκαν να μεταφέρουν στο νοσοκομείο παιδάκι που λίγες ώρες νωρίτερα οι παππούδες του αποφάσισαν να το πάρουν στο σπίτι, παρά το γεγονός πως έπρεπε να νοσηλευθεί.

Κοριτσάκι 2 ετών στο Νοσοκομείο Λάρισας...από Αστυνομικούς, συνελήφθησαν οι παππούδες

Παππούς και γιαγιά μετέφεραν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο ένα δίχρονο κοριτσάκι που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο παρά το γεγονός πως οι γιατροί συνέστησαν την εισαγωγή και νοσηλεία του παιδιού, οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι τους.

4χρονο κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα από καυτό νερό σε παιδικό σταθμό, είναι εκτός κινδύνου

Οι γονείς του παιδιού, σύμφωνα με το onlarissa, έλειπαν για δουλειές εκτός πόλης και το παιδάκι φρόντιζαν η 37χρονη γιαγιά και ο 42χρονος παππούς. Οι γιατροί αποφάσισαν πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, όμως οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι, γύρω στις 7 το απόγευμα.

Τότε ήταν που επενέβη η αστυνομία. Αστυνομικοί και εφόσον ενημερωθήκαν από το νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ. μετέβησαν στην οικία των παππούδων στη Λάρισα και παραλαμβάνοντας το δίχρονο κοριτσάκι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική Κλινική και να ακολουθηθεί θεραπεία.

Η αστυνομία συνέλαβε παππού και γιαγιά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.