Με τον Πρόεδρο της Κύπρου συναντάται σήμερα ο Ν. Παναγιωτόπουλος
![Με τον Πρόεδρο της Κύπρου συναντάται σήμερα ο Ν. Παναγιωτόπουλος](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2021/06/image-631673.jpeg)
Από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα γίνει δεκτός ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας της Ελλάδας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στις 12:00, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα έχει διμερή συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Χαράλαμπο Πετρίδη, στο υπουργείο Αμυνας.
Ανάλογο πρόγραμμα πρόκειται να ακολουθήσει και ο υπουργός Αμυνας της Αιγύπτου Στρατηγός Μοχάμεντ Ζάκι, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 09:30 το πρωί, ενώ στις 10:45 θα μεταβεί στο υπουργείο Αμυνας της Κύπρου για συνάντηση με τον κ. Πετρίδη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News