Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ

Υλικά

1 κιλό γαρίδες

1 κ. γλ. πάπρικα

1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη

1 κ. γλ. κύμινο

1/2 κ. γλ. αλάτι

1/4 κ. γλ. πιπέρι

1 μέτριο λάιμ

1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια

1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο

1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Βήμα 2

Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.

Βήμα 3

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.

Βήμα 4

Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.