Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ
![Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2021/06/image-630616.jpeg)
Υλικά
1 κιλό γαρίδες
1 κ. γλ. πάπρικα
1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
1 κ. γλ. κύμινο
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι
1 μέτριο λάιμ
1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News