Ρένος Χαραλαμπίδης: Θέλω να έχω λεφτά για να μπορώ να μην δουλεύω

Έπειτα από ερωτήσεις που ο ηθοποιός δέχτηκε σχετικά με το εάν κατάφερε να εξοικονομήσει χρήματα από την καριέρα του, εκείνος απάντησε πως είναι νοικοκύρης

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει χτίσει μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική μέσα από τις δουλειές που έχει κάνει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο και μάλιστα παραδέχτηκε ότι κατάφερε να κάνει οικονομίες από τις απολαβές, που έλαβε μέχρι σήμερα. Ο ηθοποιός ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day», πως δεν είναι φίλεργος και πως θεωρεί την τεμπελιά, μεγάλη ευλογία.

Έπειτα από ερωτήσεις που ο ηθοποιός δέχτηκε σχετικά με το εάν κατάφερε να εξοικονομήσει χρήματα από την καριέρα του, εκείνος απάντησε πως είναι νοικοκύρης. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είμαι νοικοκύρης. Και ξέρετε γιατί είμαι νοικοκύρης; Γιατί μου αρέσει να είμαι ελεύθερος, θέλω να έχω λεφτά για να μπορώ να μην δουλεύω».

Όπως παραδέχτηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, απέκτησε μία οικονομική άνεση από τη δουλειά του ως ηθοποιός, διαχειρίστηκε όμως με σύνεση τα χρήματά του. «Όταν λοιπόν τα λεφτά ήρθαν και επειδή δεν είμαι φίλεργος, η τεμπελιά είναι μεγάλη ευλογία, αν μπορείς να την κάνεις, είχα τη σύνεση, θέλω να πιστεύω, να μην τα κατασπαταλήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Αχαΐα: Διέλυσαν με αγροτικό το ΑΤΜ στο Λάππα ΦΩΤΟ

Αναπαράσταση Ορκωμοσίας των Αγωνιστών της Πάτρας: Ψηλά τα λάβαρα πίστης και πατρίδας ΦΩΤΟ

Τουρκία: Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους ενώ ο Εκρέμ Ιμάμογλου παραμένει στη φυλακή

Στο υπ. Εσωτερικών σήμερα ο Μητσοτάκης – Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τον νέο κατώτατο μισθό

Λακωνία: Για 40 λεπτά έμεινε κάτω από το νερό η 15χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο εδώλιο σήμερα ο γιος του «εγκεφάλου» της απαγωγής και της δολοφονίας

Αχαΐα: Το «ευχαριστώ» του δημοσιογράφου Κώστα Λαμπρόπουλου μετά το σοβαρό τροχαίο