Τσικνοπέμπτη: Τελικά ακριβή ή φθηνή;
* Ο Αλέξης Καρβουντζής είναι ηλεκτρολόγος ΤΕΙ Πάτρας.
Μεγάλη ζήτηση, σταθερές τιμές διάβαζες την Τρίτη στις τοπικές εφημερίδες για τα κρέατα. Τσουχτερές οι τιμές στα κρέατα διάβαζες στην ίδια εφημερίδα την Παρασκευή και όχι μόνον, γιατί στα ψηλά γράμματα διάβαζες 15% ακριβότερο το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, σύμφωνα με τον κόσμο της αγοράς.
Τελικά, για άλλη μία φορά, με την απουσία ουσιαστικών ελέγχων πάλι την πλήρωσε ο καταναλωτής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Βέβαια, μας ξενίζει το γεγονός πως την Τρίτη τα υποτιθέμενα καλά νέα για την αγορά κρέατος ήσαν προβεβλημένα με τεράστιους τίτλους και ολοσέλιδα άρθρα και συνεντεύξεις υπευθύνων της αγοράς. Τα νέα για το 15% υπέρβασης των περυσινών τιμών βρέθηκε η μικρότερη στοιχειοσειρά για να γραφθεί σαν σχόλιο εφημερίδας
Αλλά τώρα τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο να μην υπάρχει σταθερή πολιτική ραχοκοκαλιά στις τοπικές εφημερίδες, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει καμιά αντιπολιτευόμενη τη ΝΔ. Αρκεί που δεν αλλοιώνουν ούτε και κρύβουν την είδηση. Κι αυτό είναι προς τιμή τους στην όλη ιστορική πορεία της λειτουργίας τους .
* Ο Αλέξης Καρβουντζής είναι ηλεκτρολόγος ΤΕΙ Πάτρας.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News