Η Θύελλα με “όπλο” τον κόσμο υποδέχεται τη Ζάκυνθο

Με «όπλο» τον κόσμο και την καλή ψυχολογία η ομάδα της Θύελλας υποδέχεται σήμερα (16.30) τη Ζάκυνθο, για την β΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και ψάχνει τη νίκη-πρόκριση.
Η ομάδα του Σπηλιόπουλου έχει δύσκολο έργο, καθώς ο αντίπαλος είναι ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και θεωρείται από τα φαβορί στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Πάντως, οι «γαλάζιοι» έχουν κίνητρο και αυτό είναι η νίκη-πρόκριση ώστε αφενός να συνεχίσουν στην επομένη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και αφετέρου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει στη φετινή σεζόν.
Η διοίκηση της θύελλας περιμένει και την στήριξη των φιλάθλων της, καθώς δεν υπάρχει άλλο επίσημο παιχνίδι και εκτός των άλλων είναι και η τελευταία πρόβα τζενεράλε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία των “γαλάζιων” ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και με εξαίρεση τον Χρυσανθακόπουλο που είναι τραυματίας οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι στην διάθεση του Αλεξη Σπηλιόπουλου.
- Η γενική είσοδος στο σημερινό αγώνα είναι στα 7 ευρώ.
- Θύελλα και Ζάκυνθος θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά φέτος, καθώς οι δυο τους είχαν δώσει φιλικό τεστ τον περασμένο μήνα, όταν η Θύελλα ηττήθηκε με 3-1, αλλά είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News