Στην Πάτρα σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρούσα σε δίκη, ποιους θα συναντήσει
Η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα βρεθεί στην Πάτρα, σήμερα Δευτέρα 1/09/2025.

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα 1/9/2025, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατοίκους και φορείς, για να ενημερωθεί προσωπικά και επί τόπου για την κατάσταση της πόλης και της περιοχής μετά τις φοβερές πυρκαγιές του Αυγούστου.
Το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα υπερασπιστεί στο Εφετείο Πατρών τους πολίτες της Αιγιάλειας, που αγωνίστηκαν κατά του καρκινογόνου ΧΥΤΑ Αιγείρας. Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι στο πλευρό των κατοίκων από το 2018 και τους υπερασπίζεται αφιλοκερδώς σε κάθε δικαστήριο.
Στη 1μμ η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρών Κώστα Πελετίδη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών για να μιλήσει με το ηρωικό προσωπικό του, και αμέσως μετά θα συναντηθεί με Εθελοντές Δασοπυροσβέστες.
Χθες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην Ηλεία, συνοδεύοντας τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής 31/8/2025 μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύργου, στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Σάκη Καράγιωργα για τη συμπλήρωση των 40 ετών από τον θάνατό του.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News